Sofi Fahrman

Sofi Fahrman

Är du intresserad av resor, mode och skönhet är Sofi Fahrmans blogg ett måste! Här kan du inte bara läsa om de senaste shoppingfynden som Sofi själv har införskaffat sig, utan du får även mängder med tips och rekommendationer på allt som hör mode och skönhet till. Sofi är en kvinna som är båda stark och självsäker, något som tydligt syns när man besöker hennes blogg. Att prata om självkänsla och stärka andra är hennes melodi och något som man skulle kunna önska att fler bloggerskor använde sin plattform för.

Fahrman gjorde entré i modevärlden när hon var redaktör på Sofis Mode och det var även här som de allra flesta fick upp ögonen för henne. Sofies Mode var en bilaga som man fick med varje vecka om man köpte Aftonbladet, men de flesta valde nog att läsa online. Vid årsskiftet 2014 till 2015 lades detta dock ner och det var då som Sofi valde att starta upp bloggen som går under namnet SofiasSnapShots.

Precis som många andra kända bloggerskor har Sofi synts till väldigt mycket i Tv och media. Hon har dessutom gett ut ett flertal böcker om en karaktär kallad Elsa. Böckerna fick under 2012 sin alldeles egna dramaserie och blev mycket omtyckt.

writers