Kenza

Kenza

Kenza Zouiten är idag en av Sveriges mest populära och kända bloggerskor. Det råder ingen tvekan på att Kenza lever riktigt gott på att enbart driva bloggen, men trots det har hon ett eget klädmärke och har varit med i ett flertal tv-program. Redan i en mycket ung ålder började Kenza att intressera sig för mode och kläder och det tog inte lång tid innan hon började modella. Idag vet de allra flesta vem Kenza är, men frågan är hur mycket mer man vet än det som just presenteras på bloggen. Kenza är vanligtvis väldigt öppen och social, vilket betyder att hon delar mycket information med sina läsare. Trots det finns det en hel del saker som man inte vet om den svenska toppbloggerskan. I denna text kommer du att hitta 10 spännande, roliga och intressanta saker som du inte visste om Zouiten.

1. Kenza kan spela trummor. Då talar vi inte om att banka med trumpinnarna på skolans trumset i en halvskakig takt. Hon kan spela!

2. Även om många läsare menar annat så har Kenza Zouiten aldrig förstorat sina läppar eller gjort någon annan typ av ingrepp på dessa.

3. Kenza är inte rädd för det övernaturliga och tror starkt på att det finns spöken. I ett inlägg berättade hon till och med att hon vid ett tillfälle blev vittne till just en ande.

4. Det finns få saker Kenza älskar lika mycket som skor, men att ha öppna skor är inte hennes grej. Kenza säger sig nämligen hata sina tår, av den anledning att när hon bär sandaler eller öppna skor är det alltid en tå som är så lång att den nuddar marken.

5. När man besöker Kenzas blogg ser man en änglalik kvinna med ljusbrunt hår och med blonda slingor. Hennes lockar går ner över axlar och rygg och huden är solkysst året runt. Så har det däremot inte alltid varit. När Kenza var yngre var hon punkare, med tuppkam och allt.

6. I en intervju som gjordes med Kenza under år 2017 meddelade hon att hon stolt var ägare till 120 stycken par skor. Dessa 120 var alltså de skor som Kenza bar som oftast. I samband med uttalandet hade hon redan rensat garderoben på ett flertal till pjäxor, sandaler, stövlar, gympaskor och pumps.

7. Kenza syns ofta till i tidningar, men visste du att hon varit med i så många som över 34 stycken! Både Veckorevyn och ungdomstidningen Frida har valt Kenza som omslagsdrottning.

8. Toppbloggerskan är kanske en riktig fena på att skriva, fotografera och leva livet, men Kenza både hör och ser dåligt, något som väldigt få är medvetna om.

9. Alicia Vikander är Kenzas stora idol.

10. Kenza menar att hon i många fall är mycket negativ och ser problem innan lösningar.

writers