Ta bilen till ny inspiration

Ta bilen till ny inspiration

När du har bloggat ett tag är det lätt att en viss skrivkramp infinner sig, vilket är lika stressande som det är vanligt. Alla som skriver kommer någon gång, förmodligen flera gånger, uppleva att orden tryter och att det är svårt att komma tillbaka in i känslan för skrivandet. Vad kan du då göra för att få tillbaka inspirationen?

Utmana din skrivkramp

Något av det bästa du kan göra är att bryta dina rutiner och vanor. Om du alltid sitter vid samma plats och skriver – sätt dig någon annanstans. Om det så bara är i ett annat rum så kan det vara precis det din hjärna behöver för att tänka i nya banor och ge dig tillbaka motivationen. Eller sätt dig på ett café, titta på människor och situationer runt omkring dig och låt det skapa uppslag till nya blogginlägg. Vill du verkligen slå på stort – och det är klart att det är det roligaste – så sätter du dig i bilen och kör. Kort eller långt spelar inte alltid så stor roll, men varför inte göra en liten road trip? Jag kan garantera att du får ny inspiration av det.

Har du ingen bil men funderar på att skaffa en så är detta helt rätt tillfälle och på riddermarkbil.se hittar du både nya och begagnade bilar. Packa det du behöver, ta en helg och se dig omkring, gör nya upptäckter och skriv om dina upplevelser. Kanske möter du nya, intressanta människor du kan skapa professionella samarbeten med eller som kan gästskriva i din blogg? Beroende på vilken typ av blogg du har kan du planera din road trip utefter det så att du håller dig inom ditt område. Ha ett öppet sinne och var nyfiken så startar du med de bästa förutsättningarna. Fantastiskt mycket kan hända under en bilfärd, så ge din skrivkramp en match; utmana den med roliga upplevelser och spännande erfarenheter!

writers