Blogga om din hårresa

Blogga om din hårresa

Vad gör en blogg intressant, vad är det som lockar läsarna – både att klicka in sig första gången på något av dina inlägg, men också att vilja komma tillbaka och fortsätta följa dig? Det hela handlar inte om att slaviskt följa trender, visa upp en perfekt yta eller vilja locka till sig läsare till vilket pris som helst. Det handlar om dig.

Hårblogg med personlig känsla

Tänk dig vad som får dig själv att intressera dig för en viss bloggare, youtuber eller annan influencer. De som fångar ditt intresse och som får dig att komma tillbaka är förmodligen dem du känner en speciell kontakt med. De där du som läsare och följare känner att ni har något gemensamt – samma typ av problem och bekymmer, samma glädjeämnen. Kort sagt de där du känner att du får se och uppleva den unika personen. Så vill du skapa en blogg som har förutsättningarna att locka till sig många läsare, både nya och återkommande, ska du vara personlig. Du måste sätta dina gränser för vad du delar med dig av, men du behöver visa ditt unika jag genom dina ord.

Att blogga om hårtrender kan vara spännande läsning för många, men om du till exempel har problem med ditt eget hår och delar med dig av din resa för att få bukt med ditt problem kan du locka ännu fler. Har du hårproblem som behöver extra hjälp, till exempel av experterna på https://nordichair.com/sv/, kan det göra att fler med samma problem hittar till din blogg och därmed också får de råd de behöver för att hitta lösningar. På så sätt hjälper du inte bara dig själv, utan fler som också kämpar med hårproblem. Så var personlig i din blogg, visa vem du är utan att riva ner alla dina privata murar, och du kommer hitta fler följare än om du bara visar upp en perfekt yta.

writers