I köket med Anders

I köket med Anders

Anders blogg är verkligen en sida för sig. Vi har snabbt vant oss vid att bloggar har det traditionella utseendet med inlägg som rullar på efter varandra. Kanske har man valt någon klassisk design på bloggen och under “om mig” hittar man information om bloggaren. Så är det inte i Anders fall. Det första man ser när man kommer in i “I köket med Anders” liknar mer en professionell hemsida eller matlagningssajt. Inläggen är snyggt uppdelade och kan enkelt sorteras ut eller skrollas mellan som i ett bildspel. Det är alltså inte bara inläggen eller recepten i sig som lockar människor över hela landet till “I köket med Anders”, utan även atomsfären i bloggen.

Hos Anders kan du läsa om allt från hur du gör enkla chokladmuffins på några minuter till hur du gör en fläskfilé sous vide. Du får även tips på hur du blandar ihop de bästa drinkarna till festen eller vad du kan göra med Melleruds alkoholfria pilsner. Det som skiljer Anders Gustavssons blogg från många andra matbloggar är att han inte sätter trender i fokus. Det är annars mycket vanligt att man väljer just de senaste mattrenderna att blogga om för att få så många läsare som möjligt, men här är det istället goda smaker som har övertaget.

Inga halvfabrikat här inte

Halvfabrikat och färdiga såser är ingenting för denna matbloggare. Så mycket som möjligt skapas och tillverkas alltid från grunden och de enkla förklaringarna gör att alla kan prova på recepten. I det senaste inlägget kan man t.ex. läsa om hur man gör en fantastiskt mör och saftig kycklingsteak med tillbehör som currybearnaise och hemmagjorda pommes. Som nämnt tidigare kommer du inte bara att lära dig fantastiska nya rätter, utan du kommer även att få kunskap i hur du använder ingredienser för att skapa saker själv. Det finns även en hel del nyheter om vad som händer i matvärlden just nu. Den currybearnaise som serveras med kycklingen hittar du receptet på i bloggen.

Naturligtvis har även Anders en sida kallad “om mig”. Här kan du bland annat läsa om att Anders föredrar att kalla sig själv en hemmakock, eftersom han inte arbetar med mat utan bara har ett mycket stort matintresse. Förutom detta får du även lära dig vad det är för ledord som Anders har bakom sina recept. Det ska inte ta hela dagen att tillaga en maträtt eller en efterrätt, utan det får mer än gärna vara så enkelt och gå så snabbt som möjligt.

writers