Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Att blogga har sedan länge varit mycket populärt och det finns priser inom nästan alla kategorier. Det var dock inte förrän år 2006 som även matbloggarna började få ta del av detta. Det allra första priset för Årets matblogg 2006 gick till inga mindre än tre stycken tjejer, som tillsammans skapar magi i köket. Bloggen “Tre tjejer i köket” beskriver tydligt vad det är för typ av nisch som de har. Tre tjejer, tre matintressen, men endast en gemensam blogg.

Vilka är då dessa tre tjejer och vad har de för bakgrund? I bloggen får man följa Maria, Helena och Elin när de delar med sig av spännande och intressanta recept, samtidigt som de tipsar om de bästa restraurangupplevelserna någonsin. Designen på bloggen är väldigt klassisk och traditionell, vilket gör det enkelt att navigera och sortera mellan de många inläggen. På bloggens startsida hittar du även bilder på de tre damerna och kan enkelt klicka på ett foto för att få lära dig mer om respektive bloggerska. Här får vi bland annat veta att Elin har lämnat Stockholmslivet för att flytta till England och tycker att makens recept på en Dirty Burger är bland det bästa hon vet. Om Helena får vi veta att hon bor på Kungsholmen i Stockholm och föredrar traditionell husmanskost till vardags. Maria å andra sidan är en periodare som hoppar mellan att laga mat från grunden själv, till att låta andra laga den åt henne.

Bloggen “Tre tjejer i köket” är alltså en salig kombination av allt från alla världar. I kategorifältet till vänster kan du välja om du vill ha recept från England, recept på bra frukostar eller om du vill veta mer om fisk och skaldjur. För att kunna lyckas i bloggvärlden är det flera olika saker som verkligen måste fungera och stämma in. Tre tjejer i köket har lång erfarenhet av att blogga, då bloggen startade upp under år 2004. Här behöver man aldrig vänta länge på att ett inlägg ska publiceras och dessutom håller både text och bild en mycket hög kvalitet. Letar du efter en matblogg som kan ge dig recept för alla tillfällen, ja till och med för de mest kräsna småbarnen? Då är det tveklöst denna som du ska spana in.

writers