Linnéas skafferi

Linnéas skafferi

Är du ute efter smaskiga recept som passar lika bra till vardags som till bjudning är det Linnéas Skafferi som du ska besöka. Bloggen har varit aktiv sedan många år tillbaka och här får man ta del av matlagning, recept, inspiration till lantlivet och mycket mer. Bloggen startade upp år 2007 och Linnéa har sett till att hålla en tydlig nisch redan från start. Detta har inte bara gjort att Linnéas Skafferi har fått många läsare, utan har även gjort att hennes blogg anses som en av Sveriges bästa bloggar när det gäller matlagning.

Kolakakor, smoothies som passar perfekt efter träning eller frukostrecept som är guld värda? Linnéas Skafferi bjuder på allt du kan tänka dig i matväg och mer därtill. Trots att bloggen är ett heltidsjobb har hon även lyckats att ge ut en egen bok. Du tar säkerligen förgivet att det är en bok med hennes egna recept? Svaret är båda ja och nej. Boken har en hel del recept, men inte på vardagsmat. Här får du nämligen lära dig hur du skapar och tillagar de absolut bästa och mest uppskattade ätbara presenterna! Boken heter “Gott att ge bort – ätbara presenter från Linnéas Skafferi”.

Trots att Linnéas blogg länge har varit mycket populär blev år 2016 en riktig milstolpe. Det var nämligen under detta år som Linnéas blogg blev utnämnd och vinnare till “Det stora matbloggspriset”. Detta är ett mycket prestigefyllt pris som delas ut under den populära Food & Wine-mässan som äger rum i Stockholm.

writers