Hanna Stefansson

Hanna Stefansson

Hanna Stefansson är en svensk bloggerska på 27 år som har flyttat från Göteborg till huvudstaden Stockholm. Hennes blogg är inte bara inspirerande, rolig och varm, utan här hittar du även de senaste modetrenderna och en personlig stil som är svår att slå. I hennes blogg får du följa med Hanna på alla de resor som hon tar sig an, kläderna hon köper och det vanliga vardagslivet som hon lever. Det blir en hel del färgglada plagg som visas upp och även härliga bilder på lyxiga frukostar.

Innan Hanna valde att satsa fullt ut på att driva sin blogg arbetade hon som marketing manager. Stefansson valde dock efter ett tag att lägga all kraft på just bloggen och det kan vara en av anledningarna till att den har vuxit sig så stor. Utöver bloggen hade Hanna dock en hel del sidoprojekt. Hon jobbade mycket med styling, fotografering och även inom kategorin creative direction.

Precis som många andra bloggare väljer Hanna att ha en snygg och stilren design på sin hemsida. Här kan du sortera med hjälp av arkivet och olika kategorier, men du kan även ta hjälp av en specifik sökfunktion för att hitta till inlägget du letar efter. Det enda som krävs är att du minns något ord som blogginlägget handlade om och därefter sorterar bloggen själv igenom för att ta fram eventuella inlägg du letar efter. Även om det finns en del reklam på bloggen har Stefansson sett till att detta inte stör läsningen eller bilderna på något sätt. Reklamen är placerad med mycket eftertanke, vilket ger ytterligare ett plus i kanten. Användarvänligheten och bekvämligheten på en blogg har större betydelse än många tror.

writers